dijous, 23 d’abril del 2009

JOHNNY DEPP i TIM BURTON ALTRA VEGADA JUNTS



Johnny Depp ha confirmat que serà el personatge del Barretaire Boig en la pròxima pel·lícula de Tim Burton, "Alícia al país de les meravelles". D'aquesta manera Burton compta de nou amb el seu actor preferit. L'intèrpret nord-americà compartirà pantalla amb una jove actriu australiana del tot desconeguda, Mia Wasikowska, que encarnarà el paper principal d'Alícia. El creador d'"Eduardo Manostijeras", "Charlie i la fàbrica de xocolata" i "Sweeney Todd" ha fet una aposta segura per a la seva nova pel·lícula. Està previst que el rodatge comenci aquest novembre i que la cinta, que s'anuncia tan fosca com les últimes creacions de Burton, s'estreni el 2010.


Tim Burton no té "musa", però té Johnny Depp. L'actor preferit del director tornarà a formar part del repartiment de la nova pel·lícula, "Alícia al país de les meravelles", i interpretarà el personatge del Barretaire Boig. Pel que fa a l'actriu protagonista, escollida tant per Burton com per Walt Disney, la productora que està darrere del nou projecte, es tracta d'una actriu semidesconeguda, una jove australiana de tan sols 18 anys que fins ara ha aparegut a "El territorio de la bestia" i en sèries com "All Saints" o "En tractament".


Abans de quedar-se amb Mia Wasikowska, Burton ha descartat per al paper Evan Rachel, Nikole Parker i la seva actriu fetitx i parella seva a la vida real, Helena Bonham-Carter. Fins i tot va descartar la sempre mediàtica Lindsay Lohan, que s'havia autodefinit com "ideal" per a aquest paper.El guió d'"Alícia al país de les meravelles" estarà escrit per la guionista d'èxits de Disney com "El rei lleó" o "Mulan", Linda Woolverton.


La guionista serà l'encarregada de posar fre a les tenebroses idees de Burton i preservar -en la mesura del que sigui possible- l'esperit Disney. El film, però, es rodarà amb les últimes tecnologies i s'hi combinaran tècniques que digitalitzen els actors, incloses les seves veus, amb interpretacions reals amb tecnologia 3D.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada